Είχαμε την τιμή να συμμετάσχουμε στην δεύτερη ημερίδα της Mind the Minds «Σύγχρονοι Έλληνες Εφευρέτες», η οποία πραγματοποιήθηκε το Σάββατο 11 Μαρτίου του 2023, στην Αίθουσα Δημοτικού Συμβουλίου του Δημαρχιακού Μεγάρου Θεσσαλονίκης.
Η Mind the Minds είναι μία Αστική Μη Κερδοσκοπική Εταιρία με έδρα τους Δελφούς, στόχος της οποίας είναι η ανάδειξη σύγχρονων Ελλήνων εφευρετών και ευρεσιτεχνών.
Στην ημερίδα παρευρέθηκαν δεκαεπτά διαφορετικοί άνθρωποι προερχόμενοι από τον χώρο της καινοτομίας και της υποστήριξης αυτής και παρουσίασαν το έργο τους μέσα από οράματα, επιχειρηματικές ιδέες, κατορθώματα, και πολλά ακόμα, ξεδιπλώνοντας τις γνώσεις και τις εμπειρίες τους.




Εκεί είχαμε την ευκαιρία να μιλήσουμε για την αξία του πολυφαινολικού ελαιολάδου, τις ευεργετικές  δράσεις των διαφόρων φαινολών στον οργανισμό (ελαιοκανθάλη, ελαιασίνη, άγλυκο του λιγκστροσίδη κ.τ.λ.), καθώς και τις νεώτερες ιατρικές μελέτες οι οποίες το φέρνουν στο προσκήνιο ως ένα ισχυρό φυσικό διατροφοδραστικό φάρμακο.
Παράλληλα αναφερθήκαμε στον ιδιαίτερο τρόπο συγκομιδής του πολυφαινολικού ελαιολάδου και στην αναγκαία αλλαγή αντίληψης που αυτός απαιτεί για τον γεωργό, στην σημασία της βιολογικής καλλιέργειας, αλλά και στο ευρύτερο όραμά μας πίσω από όλα αυτά.