Είμαστε στην ευχάριστη θέση να σας ανακοινώσουμε την συμμετοχή μας στην ημερίδα InventorX. Το θέμα της ομιλίας μας είναι: «Οι ευεργετικές ιδιότητες του πολυφαινολικου ελαιολάδου Elettra στον οργανισμό».


Το Σάββατο 11 Μαρτίου 2023 στην αίθουσα του Δημοτικού Συμβουλίου του Δημαρχιακού Μεγάρου Θεσσαλονίκης μεταξύ 9π.μ και 7 μ.μ. η «Mind the Minds» σε συνδιοργάνωση με το Εμπορικό και Βιομηχανικό Επιμελητήριο Θεσσαλονίκης παρουσιάζει στο ευρύ κοινό 11 σύγχρονους Έλληνες εφευρέτες που ερευνούν, δημιουργούν και παρουσιάζουν τις σύγχρονες και ρηξικέλευθες λύσεις τους σε προβλήματα που άπτονται όλων των σύγχρονων επιστημονικών και επιχειρηματικών αντικειμένων.

  • Drones στην υπηρεσία του περιβάλλοντος και της γεωργίας
  • Τεχνητή νοημοσύνη στην υπηρεσία του πρωτογενή τομέα
  • Αξιόπιστη πρόβλεψη κινδύνου τραυματισμού στην υπηρεσία επαγγελματιών αθλητών και των ομάδων τους
  • Σύνδεση Πανεπιστημίων και τοπικής βιομηχανίας για την ανάπτυξη άμεσα αξιοποιήσιμων λύσεων που μπορούν να εξαχθούν σε αντίστοιχες μονάδες του εξωτερικού
  • Μουσείο που καταδεικνύει την αδιάσειστη συνέχεια μεταξύ της Αρχαίας Ελληνικής Τεχνολογίας και του σύγχρονου παγκόσμιου εφευρέτη


Πίσω από όλα αυτά βρίσκονται η επιμονή, η εφευρετικότητα και η ανθεκτικότητα 11 μοναδικών προσωπικοτήτων και η επιθυμία τους να μοιραστούν μαζί μας το μακρόχρονο και επίπονο ταξίδι προς την υλοποίησή της ιδέας τους.

Κι επειδή όλοι οι εφευρέτες αναζητούν κεφάλαια, στην εκδήλωση θα διερευνήσουμε τις δυνατότητες άντλησης κεφαλαίων μέσα από τις ομιλίες 4 εκπροσώπων χρηματοδοτικών οντοτήτων που διευκρινίζουν ποιες λύσεις και ποιες παγίδες κρύβει το σύγχρονο χρηματοδοτικό περιβάλλον για ανυποψίαστους αλλά και πιο έμπειρους εφευρέτες και ευρεσιτέχνες.



περισσότερα εδώ...